Ισραήλ: Άλμα για τα κέρδη της αεροπορικής El Al εν μέσω πολέμου - Ο λόγος
NewsroomΗ ισραηλινή αεροπορική εταιρία El Al ανακοίνωσε σήμερα ότι τα κέρδη της για το τέταρτο τρίμηνο ενισχύθηκαν εν μέρει από την επιστροφή εφέδρων στη χώρα και το γεγονός ότι οι ανταγωνιστικές της εταιρίες ανέστειλαν τις πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου στη Γάζα.
Η El Al ανακοίνωσε σήμερα ότι τα κέρδη της ανήλθαν στα 39,7 εκατ. δολάρια την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, από τα 8,5 εκατ. δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα, με τα έσοδά της να αυξάνονται στα 678,8 εκατ. δολάρια από τα 570,7 εκατ. δολάρια.
Ο πόλεμος κατά της Χαμάς, που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου, «συνεχίζει να έχει δραματικό αντίκτυπο στην ισραηλινή οικονομία, στις δραστηριότητες του τομέα αερομεταφορών … και στην El Al», ανέφερε η εταιρία.
Τα καθαρά κέρδη για το 2023 αυξήθηκαν στα 116,7 εκατ. από τα 109,4 εκατ. το 2022. Τα έσοδα ανήλθαν στο επίπεδο ρεκόρ των 2,5 δισεκ. δολαρίων, αυξημένα κατά 26% συγκριτικά με το 2022.
- Υπογράφηκε ηλεκτρονικά η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Τι προβλέπει - «Ανοίγουν τα Στενά την Παρασκευή» λέει ο Τραμπ
- Κυκλοφοριακό «κραχ» στην Αττική: Ξεκλειδώνει ο κόμβος Μεταμόρφωσης, στο συρτάρι τα μεγάλα έργα-ανάσα
- Όσα είπε ο Τσίπρας στη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση» - Το νέο αφήγημα, το δίλημμα, το στοίχημα
- Η απειλή του 25%, το τέλος του Φάμελλου και η αμερικανική απόβαση στον Κυπαρισσιακό