Οικονομία|05.04.2019 13:39

LIVE chat του ethnos.gr στις 14:00 για τα κόκκινα δάνεια

Newsroom

Εχετε απορίες για το δάνειό σας; Δεν έχετε καταφέρει να ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο που θα το ρυθμίσετε; Σήμερα (5/4) στις 14:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στα κόκκινα δάνεια. Λίγο πριν από τις 14:00, στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα την απάντηση. 

Ο CEO της εταιρείας BSS Στάθης Λιακόπουλος, ειδικός σε θέματα κόκκινων δανείων, θα είναι διαθέσιμος επί μία ώρα και θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα θέσετε για τα κόκκινα δάνεια.  Ο κ.Λιακόπουλος  αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. 

Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς. Μετά τις εκλογές του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) την 1η Ιουλίου 2013, ο κος Λιακόπουλος επανεξελέγη ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.

Από σήμερα το ethnos.gr καθιερώνει σε εβδομαδιαία βάση το live chat προκειμένου να δίνει απαντήσεις στις απορίες των αναγνωστών για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά του. Κάθε εβδομάδα ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα τίθεται στη διάθεση του κοινού, για συγκεκριμένα ζητήματα και θα δίνει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

Παράλληλα, η νέα ενότητα EΘΝΟΣ οδηγός που βρίσκεται ήδη στον «αέρα» του ethnos.gr, αποτελεί τον πιο εύκολο και πιο ασφαλή τρόπο για να πάρετε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα οικονομικής φύσης - και όχι μόνο - που σας αφορούν. Στις ειδικές θεματικές ενότητες έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια «βιβλιοθήκη» πληροφοριών για τα αναδρομικά, τα εργασιακά, τις προσλήψεις, ενώ πολύ συχνά θα δίνεται η δυνατότητα σε όλους εσάς να στείλετε ερωτήσεις, τις οποίες θα απαντούν εξειδικευμένοι επαγγελματίες πάνω σε συγκεκριμένους τομείς.

κόκκινα δάνεια