Οικονομία|29.06.2024 16:50
Πρόεδρος ΣΒΠΕ: «Τα πλαστικά πυλώνας προς ένα βιώσιμο μέλλον»
NewsroomΈνα νέο μοντέλο λειτουργίας καλείται να υιοθετήσει η ελληνική βιομηχανία πλαστικών, σε μια εποχή όπου η κλιματική αλλαγή εντείνει την αβεβαιότητα για το μέλλον.
Όπως εξηγεί μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Βασίλειος Γούναρης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, η κυκλική οικονομία, με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη, αναδύεται ως το «ιερό δισκοπότηρο» που μπορεί να οδηγήσει τον κλάδο σε ανάπτυξη, προσφέροντας παράλληλα αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
Διαβάστε περισσότερα στην imerisia.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Μητσοτάκης: Η ΕΕ να είναι έτοιμη και με σχέδιο σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
- Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενους
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα