Οικονομία
|
13.09.2024 11:34
Live η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος
NewsroomΣε εξέλιξη η διυπουργική Συνέντευξη Τύπου για την εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην 88η ΔΕΘ για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος.
Η εξειδίκευση των μέτρων γίνεται από τη Σοφία Ζαχαράκη, υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον Νίκο Παπαθανάση, αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Όπως ανέφερε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στόχος είναι να ενισχυθεί το στεγαστικό: «Απευθυνόμαστε στους νέους, σε αυτούς που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Οι ανακοινώσεις δεν είναι η αρχή αλλά η συνέχεια των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης».
Δείτε live:
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε