Ένωση Σούπερ Μάρκετ: Ξεκίνησε η πρωτοβουλία μείωσης τιμής βασικών προϊόντων
NewsroomH Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η εφαρμογή της μείωσης τιμών σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων.
Η πρωτοβουλία μείωσης τιμής αφορά πρόσκληση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Τάκη Θεοδωρικάκου προς το σύνολο των προμηθευτών τροφίμων και επωνύμων καταναλωτικών προϊόντων καθώς και του οργανωμένου λιανεμπορίου της χώρας.
Τόσο οι προμηθευτές όσο και το οργανωμένο λιανεμπόριο ανταποκρίνονται θετικά στην πρόσκληση και στα ράφια των σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμοι περίπου 120 κωδικοί προϊόντων με τις νέες μειωμένες τιμές.
Αναμένεται ότι η πρωτοβουλία αυτή θα ενταθεί τις επόμενες εβδομάδες και υπολογίζεται πως σταδιακά περισσότεροι από 600 κωδικοί προϊόντων διαφόρων προμηθευτών μελών του ΣΕΒΤ, του ΕΣΒΕΠ αλλά και άλλων προμηθευτών θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.
Οι μειώσεις τιμών στους 120 αυτούς κωδικούς καταναλωτικών προϊόντων θα κυμαίνονται από 6% έως 15% και ήδη οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ ενημέρωσαν την Γενική Γραμματεία Εμπορίου για τις σχετικές λίστες των κωδικών προϊόντων.
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά