Οικονομία|23.04.2019 17:42

Κτηματολόγιο: To ethnos.gr σας λύνει τις απορίες στο live chat της Μεγάλης Πέμπτης

Newsroom

Tο ethnos.gr εγκαινίασε τη νέα του διαδραστική πλατφόρμα στην ενότητα ΕΘΝΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ στην οποία οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις από εξειδικευμένους ειδικούς για τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά του.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή (5/4) με τον CEO της εταιρείας BSS Στάθη Λιακόπουλο, να απαντά σε πραγματικό χρόνο στο live chat στις ερωτήσεις των αναγνωστών για τα κόκκινα δάνεια, ένα μείζον θέμα που ταλανίζει δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες, στις 15/4 ο γνωστός δικηγόρος - εργατολόγος Γιάννης Καρούζος απάντησε σε ερωτήματα που υποβλήθηκαν από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας για τα εργασιακά, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή ο Θανάσης Λιακόπουλος έδωσε συνέχεια στα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Αυτή την εβδομάδα, Μεγάλη Πέμπτη και όχι Παρασκευή, όπως συνήθως, το θέμα που θα τεθεί στο live chat του ethnos.gr είναι το Κτηματολόγιο. Ο Μάνος Κρανίδης, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ και διευθύνων σύμβουλος της εταρείας KRAMA Property, απαντά live στα ερωτήματά σας που αφορούν το κτηματολόγιο. Για μία ώρα, από τις 14:00 και έως τις 15:00, θα τεθεί στη διάθεσή σας και θα απαντήσει LIVE στις ερωτήσεις σας.

Εν συνεχεία, όλες οι ερωτήσεις-απαντήσεις θα δημοσιευτούν στον Οδηγό του ethnos.gr, στην ενότητα Κτηματολόγιο, ώστε όλοι οι αναγνώστες να έχουν πρόσβαση στις χρηστικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

κτηματολόγιο