ΟΔΔΗΧ: Στο 2,45% η απόδοση των εξάμηνων εντόκων γραμματίων
NewsroomΜε μειωμένο επιτόκιο θα γίνει η διάθεση των εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας καθώς στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα η απόδοση τους διαμορφώθηκε στο 2,45% από 2,61%.
Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.178 εκατομμυρίων Ευρώ
Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.178 εκατομμυρίων Ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,36 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, ύψους 500 εκ ευρώ καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων Ευρώ.
Δε θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025.
Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα