Οικονομία|24.01.2025 22:30
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 3μηνων εντόκων γραμματίων στις 29/1
NewsroomΣε δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων τρίμηνης διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως ανακοίνωσε Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 500 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 2 Μαΐου 2025.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.
Διαβάστε ακόμη
- Καλύτερη η εικόνα στο Ωραιόκαστρο μετά την εφιαλτική νύχτα - Μεγάλες ζημιές σε επιχειρήσεις και κτίρια
- Το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους: Οι 4 άξονες για αυξήσεις και συντάξεις χηρείας
- Από τον Τσακαλώτο στον Καραμέρο: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τους μισούς βουλευτές του χωρίς εκλογές - Το χρονικό του ντόμινο
- Και Βασιλιάς να ήσουν στην Ελλάδα κινδύνευες να καείς ζωντανός – Πυρκαγιά σκότωσε 33 ανθρώπους και απείλησε τη βασιλική οικογένεια