Οικονομία|24.01.2025 22:30
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 3μηνων εντόκων γραμματίων στις 29/1
NewsroomΣε δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων τρίμηνης διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως ανακοίνωσε Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 500 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 2 Μαΐου 2025.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.
Διαβάστε ακόμη
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση