Θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι: Έρχεται νέα αύξηση στην τιμή του
NewsroomΝέα αύξηση θα σημειωθεί στα άλευρα με τους αρτοποιούς να προαγγέλλουν ανατιμήσεις στο ψωμί. Λόγω του αυξημένου κόστους παραγωγής, η μέση τιμή της φρατζόλας διαμορφώνεται στα 1,20 ευρώ ενώ ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τα 1,40.
«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα»
Ο Ανδρέας Δημόπουλος, υπεύθυνος φούρνου μίλησε στην τηλεόραση του OPEN και περιέγραψε την κατάσταση: «Μία φρατζόλα κάνει 1 ευρώ. Μακάρι να ήταν 50 λεπτά για να την πουλούσαμε στα 40 λεπτά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ενώ άλλοι φούρνοι έχουν την φρατζόλα στο 1,40 ευρώ στο φούρνο μας δεν έχουμε αυξήσει την φρατζόλα και το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα λόγω των νέων ανατιμήσεων», ενώ ανέφερε ότι δεν σκέφτονται να μειώσουν το εργατικό δυναμικό. Την ίδια ώρα, έρχονται νέες ανατιμήσεις στον καφέ και το κακάο.
Και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να έχουμε έναν υπάλληλο να δουλεύει από τις 2 η ώρα το βράδυ για 800 ευρώ. Οι πελάτες είναι σταθεροί, αλλά πολλοί παράγοντες λαμβάνονται υπόψιν»
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις