Οικονομία|06.06.2019 20:28

Live chat στο ethnos.gr για πρόωρη συνταξιοδότηση την Παρασκευή 7/6 στις 2μ.μ.

Newsroom

Απαντήσεις στις απορίες σας σχετικά με το «καυτό» ζήτημα της δυνατότητας πρόωρης συνταξιοδότησης θα δώσει την Παρασκευή (7/06) στις 2 μ.μ., μέσα από το ethnos.gr και την ενότητα «ΕΘΝΟΣ Οδηγός», ο δικηγόρος εργατολόγος Διονύσης Ρίζος. Για περισσότερο από μία ώρα ο κ. Ρίζος θα απαντά ζωντανά στους επισκέπτες του site, οι οποίοι θα υποβάλλουν Live τις ερωτήσεις τους μέσα από την ειδική φόρμα του Live chat. Πατήστε εδώ για να υποβάλετε την ερώτησή σας.

Η ευκαιρία πρόωρης συνταξιοδότησης αφορά γυναίκες και άνδρες, ασφαλισµένους στα ταµεία των εµποροβιοτεχνών, των επαγγελµατιών και των αυτοκινητιστών, κυρίως µητέρες ανηλίκων αλλά και άνδρες που συµπληρώνουν 35ετία ασφάλισης πριν από το 2012, οι οποίοι µπορούν να ανοίξουν νωρίτερα την πόρτα της εξόδου κερδίζοντας από 2 έως και 5 χρόνια. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το πώς μπορείτε να φτάσετε στην πρόωρη συνταξιοδότηση.

Ο Διονύσης Ρίζος είναι δικηγόρος Αθηνών, εξειδικευμένος στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης. Ασχολείται με τη μελέτη του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των συστημάτων κοινωνικής προστασίας από το 2004 κι έχει παρακολουθήσει όλες τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και στα social media (@rizoslaw)

Διονύσης ΡίζοςΒουλή