Γιάννης Παπαθανασίου: Ο πρώην υπουργός Οικονομίας πρόεδρος των ΕΛΠΕ
NewsroomΟ πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), ενώ διευθύνων σύμβουλος (από αναπληρωτής διευθύνων) τοποθετείται ο Ανδρέας Σιάμισιης, σύμφωνα με επιστολή των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν τα ΕΛΠΕ, με την επιστολή γνωστοποιείται ο διορισμός των παρακάτω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου:
Ιωάννη Παπαθανασίου, Γεώργιου Αλεξόπουλου, Μιχαήλ Κεφαλογιάννη, Αλέξανδρου Μεταξά, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, Λουκά Παπάζογλου, Αλκιβιάδη Ψάρρα.
Εκφράζεται η επιθυμία ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου να εκλεγεί ως μη εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κ. Ανδρέας Σιάμισιης ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Τα ανωτέρω μέλη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αντικαθιστούν τους συμβούλους που είχαν διορισθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το 2018. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συγκρότησή του σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019.
- Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
- Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
- Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
- Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη