ΔΕΗ: Οδεύει προς κατάργηση η έκπτωση συνέπειας 10%
NewsroomΣτα εξεταζόμενα μέτρα για τη διάσωση της ΔΕΗ συμπεριλαμβάνεται και η τύχη της έκπτωσης συνέπειας 10% που απολαμβάνουν οι συνεπείς στις πληρωμές των λογαριασμών τους πελάτες της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», δεν αποκλείεται το μπόνους της μείωσης που δίνεται σε όσους καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα ποσά των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος να καταργηθεί, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ψαλιδιστεί κι άλλο.
Με την κατάργηση ή τη συρρίκνωση της έκπτωσης, η εταιρεία μπορεί να ενισχύσει τα έσοδά της έως και 180 εκατ. ευρώ ετησίως. Κεντρικός στόχος της νέας τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας είναι η τελική αξία του λογαριασμού (ανταγωνιστικές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις) να μη μεταβληθεί, παρά τις όποιες μεταβολές αποφασιστούν στις τιμές της κιλοβατώρας, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, επιβεβαιώνοντας πως στο τραπέζι βρίσκεται και η κατάργηση της έκπτωσης συνέπειας.
- Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Σύλληψη Έλληνα στην Κομοτηνή για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία στο Αμβούργο
- Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου