Άνοιξε η εφαρμογή για τις 120 δόσεις προς την Εφορία
NewsroomΆνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για τη ρύθμιση σε έως 120 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων και των επιχειρήσεων προς την Εφορία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) και με τη χρήση των προσωπικών κωδικών εισόδου τους στο Taxisnet να προχωρήσουν τη διαδικασία για την υποβολή της αίτησης ρύθμισης των οφειλών τους.
Σημειώνεται ότι η νέα ρύθμιση προβλέπει εκτός των άλλων μείωση τη ελάχιστης οφειλής στα 20 ευρώ από 30 ευρώ που προέβλεπε η προηγούμενη, μείωση του επιτοκίου στο 3% από 5% στην προηγούμενη, καθώς και έως 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν βασική οφειλή ως 1 εκατ. ευρώ.
Από την ερχόμενη εβδομάδα, αιτήσεις για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων θα μπορούν να υποβάλουν και όσοι είχαν ήδη ενταχθεί στην παλαιά ρύθμιση των 120 δόσεων.
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα