Προβλήματα στην πλατφόρμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» (vid)
NewsroomΠροβλήματα προκάλεσε η αδυναμία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας να δεχτεί τον αυξημένο αριθμό αιτήσεων του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ».
Η ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε στους ενδιαφερόμενους για να μπουν στην πλατφόρμα και να υποβάλουν την αίτησή τους.
Μιλώντας στο Open TV ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ, Νίκος Μήλης, επεσήμανε ότι υπάρχουν διάφορες ασάφειες που πρέπει να διορθωθούν. «Γνώριζε και η αγορά και οι μηχανικοί και οι πελάτες μας ότι όλοι περίμεναν την πλατφόρμα. Το πρόβλημα αφορά χιλιάδες επιστήμονες, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, την πλειονότητα των μηχανικών, που ξενύχτησαν για λογαριασμό των πελατών τους, μπροστά από μία οθόνη» λέει χαρακτηριστικά.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ του Open TV
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα