Οικονομία|07.11.2019 17:13
Επίδομα παιδιού: Κλείνει την Παρασκευή η ηλεκτρονική πλατφόρμα
NewsroomΤην Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 15:00, θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα ημέρες, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης για το 2019. Μετά την καταβολή, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί για να γίνουν νέες αιτήσεις. Η πέμπτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο) υπολογίζεται ότι θα καταβληθεί στις 25-26 Νοεμβρίου 2019.
Διαβάστε ακόμη
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση