Οικονομία|14.11.2019 14:03

Live chat στο ethnos.gr Παρασκευή 15/11 (15:00) για συντάξεις και αναδρομικά

Newsroom

Αναρωτιέστε πότε μπορείτε να βγείτε σε σύνταξη; Δεν έχετε καταφέρει να ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο που θα διεκδικήσετε τα αναδρομικά; Έχετε απορίες σχετικά με τη σύνταξή σας; Tην Παρασκευή (15/11) στις 15:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην συνταξιοδότηση. Λίγο πριν από τις 15:00, στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα την απάντηση από τον κ. Διονύση Ρίζο.

Ο Διονύσης Ρίζος είναι δικηγόρος Αθηνών, εξειδικευμένος στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης. Ασχολείται με τη μελέτη του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των συστημάτων κοινωνικής προστασίας από το 2004 κι έχει παρακολουθήσει όλες τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και στα social media (@rizoslaw) για τα θέματα του ασφαλιστικού, αλλά και για θέματα επικαιρότητας.

Το ethnos.gr, δίπλα στις καθημερινές ανησυχίες των πολιτών, θα διοργανώνει κάθε εβδομάδα Live Chat για όλα τα θέματα που αφορούν τους πολίτες. Οι ειδικοί του ethnos.gr θα σας απαντούν ζωντανά για κάθε θέμα και θα λύσουν κάθε σας απορία. Μείνετε συντονισμένοι!

live chatσυντάξεις