Οικονομία|05.12.2019 13:07

Συντάξεις και πληρωμές: LIVE chat την Παρασκευή 6/12 με τον ειδικό του ethnos.gr

Newsroom

Την Παρασκευή (6/12) από τις 15:00 και για μία ώρα ο δικηγόρος Διονύσης Ρίζος απαντά live σε όλα τα ερωτήματα μέσα από το live chat του ethnos.gr.

Όλα τα μυστικά για τις συντάξεις και την πληρωμή τους, την Παρασκευή (6/12) στις 15:00. Το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σύνταξή σας. Από σήμερα κιόλας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική εφαρμογή του ethnos.gr έτσι ώστε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε την απάντηση από τον κ. Διονύση Ρίζο.

Ο Διονύσης Ρίζος είναι δικηγόρος Αθηνών, εξειδικευμένος στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης. Ασχολείται με τη μελέτη του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των συστημάτων κοινωνικής προστασίας από το 2004 κι έχει παρακολουθήσει όλες τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αλλά και στα social media (@rizoslaw) για τα θέματα του ασφαλιστικού αλλά και για θέματα επικαιρότητας.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση την Παρασκευή και να υποβάλετε τα ερωτήματά σας, μπείτε στην ειδική πλατφόρμα κάνοντας κλικ εδώ

Διονύσης Ρίζοςlive chatσυντάξεις