Οικονομία|13.02.2020 15:49
Συνεργασία για διάφορα projects στον Άδωνι Γεωργιάδη πρότεινε ο Κώστας Σόμμερ
NewsroomΝα ενώσουν τις... δυνάμεις τους για διάφορα projects μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης πρότεινε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ στον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως αποκάλυψε η «Καθημερινή».
Ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκε πρόσφατα στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου είχε συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες του πρότεινε συνεργασία για διάφορα θέματα.
Ο ηθοποιός δηλώνει πολιτικά πως ανήκει στο κέντρο, ενώ υπενθυμίζεται ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σόμμερ πρότεινε στον Άδωνι Γεωργιάδη κάποια επιχειρηματικά projects, τα οποία δεν είναι γνωστά, ενώ δεν ευσταθούν τα όσα γράφονται περί συνεργασίας του υπουργείου με τον γνωστό ηθοποιό.
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα