Οικονομία|13.02.2020 15:49
Συνεργασία για διάφορα projects στον Άδωνι Γεωργιάδη πρότεινε ο Κώστας Σόμμερ
NewsroomΝα ενώσουν τις... δυνάμεις τους για διάφορα projects μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης πρότεινε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ στον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως αποκάλυψε η «Καθημερινή».
Ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκε πρόσφατα στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου είχε συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες του πρότεινε συνεργασία για διάφορα θέματα.
Ο ηθοποιός δηλώνει πολιτικά πως ανήκει στο κέντρο, ενώ υπενθυμίζεται ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σόμμερ πρότεινε στον Άδωνι Γεωργιάδη κάποια επιχειρηματικά projects, τα οποία δεν είναι γνωστά, ενώ δεν ευσταθούν τα όσα γράφονται περί συνεργασίας του υπουργείου με τον γνωστό ηθοποιό.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια