Οικονομία|25.10.2018 19:25

Φορολοταρία: Δείτε εάν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η 21η φορολοταρία της ΑΑΔΕ με βάση τις δαπάνες που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Σεπτέμβριο μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της δημόσιας κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων aade.gr κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στον λογαριασμό τους στο TAXIS.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε φορολοταρία, 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Για να ενημερωθείτε εάν είστε ένας από τους τυχερούς της φορολοταρίας, πατήστε ΕΔΩ και στη συνέχεια επιλέξτε «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ». Στη συνέχεια συνδέεστε με τα στοιχεία σας από το taxisnet και πατάτε «εκτύπωση» στην υποκατηγορία «Συναλλαγές και Λαχνοί».

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet και τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, βάσει του αθροίσματος των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα, στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 1 ευρώ.
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ.
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1 .001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ. Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.
φορολοταρίαTaxisnetΑΑΔΕ