Οικονομία|31.03.2020 19:03
Πιτσιλής: Θα πληρώνονται με κάρτα μέσω Taxisnet οι ρυθμισμένες οφειλές σας
NewsroomΟ διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ανέφερε τι μέτρα αναλαμβάνονται προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός για την αποπληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων.
Οπως σημείωσε ο κ. Πιτσιλής, δόθηκε η δυνατότητα για παράταση καταβολής των φορολογικών οφειλών σε πολίτες άνω των 70 ετών αλλά και εκείνων που έχουν αναπηρία από 80% και πάνω μέχρι την Παρασκευή, 10 Απριλίου.
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι από τις 16 Μαρτίου οι εφορίες όλης της χώρας λειτουργούν με email και τηλέφωνα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη επίσκεψη πολιτών στα υποκαταστήματα. Τόνισε ακόμη ότι μέσα στον Απρίλιο θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν κάνει ρύθμιση για τις οφειλές τους, να μπορούν να τις πληρώνουν μέσω Taxisnet.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο