Σούπερ μάρκετ: Μπόνους 3 εκατ. ευρώ σε 13.575 εργαζομένους από τον ΑΒ Βασιλόπουλος
NewsroomΠερισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για τους 13.575 εργαζόμενους των καταστημάτων και των αποθηκών αποφάσισε να διαθέσει η ΑΒ Βασιλόπουλος, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες της αλυσίδας.
«Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε».
Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι «Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας».
- Αμέρισσα Μπάστα στο ethnos.gr: «Πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία, γιατί είναι μια σχέση επιλογής»
- Μητσοτάκης: Τέλος Ιουνίου το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Επέκταση και της επιδότησης στο diesel
- Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Λιποθύμησε την ώρα της λειτουργίας - Καλές οι εξετάσεις του
- Γεμάτες οι παραλίες και σήμερα: Για βουτιές όσοι έμειναν στην πόλη το τριημέρο του Αγίου Πνεύματος