Πολιτική|13.12.2018 23:29
Τοσουνίδης: Ο Τέρενς Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων (vid)
NewsroomΕκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ο Τέρενς Κούικ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε στο Kontra Channel ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε, προσθέτοντας ότι τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ αποφάσισαν ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ δεν έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου.
Δείτε το βίντεο από την δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στο kontra channel:
Διαβάστε ακόμη
- Μάχες με τις φλόγες για τρίτο 24ωρο: Εκκενώνονται χωριά στη Βοιωτία - Live ενημέρωση για όλα τα μέτωπα
- Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
- Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο για το νερό: Απόσυρση ζητούν 17 περιβαλλοντικές οργανώσεις
- Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός Φράνκο Μπαρέζι