Πολιτική|27.04.2020 14:41

Τι απαντά ο Πέτσας στην κριτική για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη στην Αθήνα

Newsroom

Για τη συναυλία «εν κινήσει» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Δευτέρα.

Ο κ. Πέτσας σχολίασε: «Η διαδρομή που ακολούθησε η κυρία Πρωτοψάλτη μέσα στους δρόμους της Αθήνας ήθελε να στείλει ένα μήνυμα που κάποιος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει με φαντασία ως αυτοπεποίθηση – ότι βγαίνουμε από την κρίση σε καλύτερη θέση από πολλούς άλλους – (κάποιος) θα μπορούσε να το ερμηνεύσει και με μια μιζέρια», δήλωσε. Όσον αφορά ειδικότερα τη στάση που έγινε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Μητσοτάκη να βγαίνει και να παρακολουθεί, ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός ήταν μόνο με τους συνεργάτες του.

«Με τη στάση που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, έχουμε να πούμε ότι ήταν μόνο ο πρωθυπουργός με συνεργάτες του». «Ο υπόλοιπος κόσμος που μαζεύτηκε, μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας. Αλλά αυτό είχε να κάνει με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες από τον πρωθυπουργό», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφορικά τέλος με τον συνωστισμό από φωτορεπόρτερ που παρατηρήθηκε, ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι «δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση».

T

Άλκηστις ΠρωτοψάλτηΣτέλιος Πέτσας