Πολιτική|30.04.2020 20:12
Μητσοτάκης σε... πλεξιγκλάς: Πώς έγινε η ομιλία των αρχηγών στη Βουλή
NewsroomΣτο πνεύμα που επιτάσσει η εποχή ήταν και η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση που διεξάγεται, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού.
Ο πρωθυπουργός εκφώνησε τον λόγο του πίσω από πλεξιγκλάς, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «ενοχλητικό αλλά απαραίτητο», στο πλαίσιο της ομιλίας του για την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, αλλά και των απαραίτητων μέτρων για να αναχαιτιστεί η διάδοση του νέου κορονοϊού.
Η κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι το αντικείμενο της συζήτησης που διεξάγεται στη Ολομέλεια της Βουλής.
Διαβάστε ακόμη
- Κάθριν Ο’Χάρα: Οι τελευταίες της στιγμές, το σοβαρό ιατρικό επεισόδιο και η ιδιωτική τελετή προς τιμήν της
- Νέα ηχητικά ντοκουμέντα-σοκ του Μάικλ Τζάκσον - Η ανατριχιαστική εξομολόγησή του για τα παιδιά
- Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές - Το νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
- Βίντεο ντοκουμέντο με την «τρελή πορεία» του μπασκετμπολίστα στην Ιερά Οδό