Πολιτική|30.04.2020 16:16

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Εμφανίζεσαι ως τροπαιούχος

Newsroom

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν άντεξε και έδειξε τα πραγματικά του συναισθήματα. Όχι μόνο δεν αναγνωρίζει την στάση που κράτησαν όλα τα κόμματα σε αντίθεση με όταν ήταν εκείνος στην αντιπολίτευση, αλλά δεν αναγνώρισε τίποτα για τις ευθύνες της δικής του παράταξης, ευθύνες διαχρονικές», ανέφερε αρχικά κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να εμφανιστεί «ως τροπαιούχος ότι χάρη στον ίδιο έγιναν όλα αυτά. Και οφείλουμε την ζωή μας σ’ εσάς και να ανάψουμε κανέναν κερί να σας έχει καλά η Παναγία. Δεν είναι υπεύθυνη στάση ηγέτη αυτή να προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις συλλογικές θυσίες».

Η ύφεση που θα έχουμε θα είναι τεράστια γιατί δεν υιοθετείτε ένα πρόγραμμα εμπροσθοβαρές για να μπορέσει να επανεκκινήσει η οικονομία. Η μόνη είδηση που είπατε είναι η παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Είπε ακόμα ότι «εξαγγέλλονται λεφτά για τις ειδήσεις αλλά στους επιχειρηματίες δεν έχει πάει ούτε ένα ευρώ. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσοι έχουν πάρει τα 800 και 600 ευρώ».

Αλέξης ΤσίπραςΚυριάκος Μητσοτάκης