Πολιτική|29.05.2020 20:06
Μέσα στον Ιούνιο η μετονομασία του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιο όνομα προκρίνεται
Βούλα ΚεχαγιάΜέσα στον Ιούνιο θα αποκτήσει όπως φαίνεται το νέο του όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος. Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συζητήθηκε η επανεκκίνηση του κόμματος με προσανατολισμό την σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Εκεί κατόπιν εισήγησης του Πολιτικού Συμβουλίου θα εγκριθεί η νέα ονομασία.
Μέχρι στιγμής κατά τις πληροφορίες προκρίνεται το όνομα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στο μεταξύ την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η επιχείρηση εξωστρέφειας με εξορμήσεις του Αλέξη Τσίπρα και των τομεαρχών του κόμματος στην περιφέρεια, ώστε να επικοινωνηθεί το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» και να αρχίσει μαζική εγγραφή νέων μελών.
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία