Πολιτική|21.06.2020 14:38
Υπουργείο Εξωτερικών: Η Ελλάδα υπέρ της επίλυσης της κρίσης στη Λιβύη με πολιτικές διαδικασίες
NewsroomΗ Ελλάδα τάσσεται υπέρ της άμεσης κατάπαυσης του πυρός και της επίλυσης της λιβυκής κρίσης με πολιτικές διαδικασίες, σημειώνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στη Λιβύη και τις αιγυπτιακές προσπάθειες για πολιτική λύση.
«Η χώρα μας τάσσεται σταθερά υπέρ της άμεσης κατάπαυσης του πυρός και της επίλυσης της λιβυκής κρίσης με πολιτικές διαδικασίες, ενώ πρόσφατα από κοινού με άλλες χώρες, εξέφρασε την υποστήριξή της στις αιγυπτιακές προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση, την οποία και επαναλαμβάνει», επισημαίνει ο κ. Γεννηματάς.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
- «Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
- Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών