Πολιτική|21.12.2018 10:53
Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής χωρίς τον Τσίπρα
NewsroomΚυριολεκτικά, όλη μέρα χθες (20/12) τα ελληνικά μαχητικά, αναχαίτιζαν τους Τούρκους που πραγματοποιούσαν πτήσεις πάνω από το Καστελόριζο, τις Οινούσσες, την Ρω, ενώ καταγράφηκαν πάνω από 100 παραβιάσεις.
Στο πλαίσιο αυτό συνεδριάζει αυτή την ώρα, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται στη Σερβία, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Αν. Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Κύριο αντικείμενο του Συμβουλίου θα αποτελέσει η ενημέρωση επί κρίσιμων θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής της επόμενης περιόδου, το Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!