Πούτιν και Ζελένσκι συζήτησαν για τη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία
NewsroomΟ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ουκρανός ομόλογός του Βολοντίμιρ Ζελένσκι συζήτησαν για τη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία και εξέφρασαν και οι δύο την υποστήριξή τους στην εκεχειρία που θα αρχίσει αύριο, 27 Ιουλίου, ανακοινώθηκε σήμερα από τα γραφεία τους.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στον Ζελένσκι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας ότι η απόφαση της Ουκρανίας να διοργανώσει περιφερειακές εκλογές το 2020 έρχεται σε αντίθεση με τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Μινσκ στόχος των οποίων είναι η επίλυση της σύγκρουσης που ξέσπασε το 2014, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Το γραφείο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στον Ρώσο ομόλογό του ότι χρειάζονται περαιτέρω βήματα για την απελευθέρωση Ουκρανών πολιτών που κρατούνται στην ανατολική Ουκρανία, την Κριμαία και τη Ρωσία.
- Θρυλικός θρίαμβος στην Αθήνα: Ο Ολυμπιακός λύγισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε την Euroleague για 4η φορά!
- Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του με κατσαβίδι
- Φρικιαστικές μαρτυρίες ακτιβιστών του Flotilla: «Όλοι περνάγαμε από ένα κοντέινερ βασανιστηρίων»
- Ποια είναι τελικά η πραγματική σου φωνή; Αυτή που ακούς εσύ ή αυτή που βγαίνει στην ηχογράφηση;