Πολιτική|24.12.2018 13:55

Τα κάλαντα στο πρωθυπουργικό ζεύγος-Το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση (pics&vid)

Newsroom

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο πρωθυπουργικό μέγαρο με σκοπό να υποδεχθούν τους μικρούς επισκέπτες.

Την αρχή έκαναν τα παιδιά από το μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αλίμου, ενώ σειρά είχαν τα παιδιά από το διαπολιτισμικό σχολείο Αλσούπολης.

Ακόμη έψαλαν τα κάλαντα στο πρωθυπουργικό ζεύγος και παιδάκια από το 78ο νηπιαγωγείο Αθηνών καθώς και από το Πρότυπο Νηπιοτροφείο Αθηνών.

«Κόλλα το ρε φίλε»

Ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που συγκέντρωσαν τα φλας των δημοσιογράφων ήταν η χειραψία του πρωθυπουργού με έναν από τους μαθητές του διαπολιτισμικού σχολείου Αλσούπολης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας πλησίασε ένα από τα παιδιά και του είπε: «Κόλλα το ρε φίλε, είσαι ωραίος». 

Το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των παιδιών στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρξε και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο έκλεψε την παράσταση. Το κοριτσάκι φορούσε στο κεφάλι έναν κόκκινο σκούφο, ένα κόκκινο μπλουζάκι και μια φουστίτσα γεμάτη κόκκινες καρδούλες.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα όταν την πρόσεξε, πήγε προς το μέρος της, την έπιασε και την έφερε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Το κοριτσάκι άρχισε να παρακολουθεί τα τραγούδια, κρατώντας στα χέρια το τριγωνάκι του. Τότε η κ. Μπαζιάνα έσκυψε προς το μέρος της και άρχισε να της μιλά. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έσκυψε και της μίλησε, ενώ την χάιδεψε στο μάγουλο.  

Μπέτυ ΜπαζιάναΧριστούγεννακάλανταΑλέξης Τσίπρας