Πολιτική|03.09.2020 17:56

Βουλή Covid-free: Αρνητικά και τα 1.820 τεστ - «Ημασταν προσεκτικοί στις διακοπές»

Newsroom

Την ώρα κατά την οποία τρεις υπουργοί της κυβέρνησης βρίσκονται σε κατ' οίκον καραντίνα και το υπουργείο Οικονομικών έχει κλείσει λόγω κορονοϊού, η Βουλή είναι Covid-free, αφού σε 1.820 τεστ τα οποία έγιναν μέχρι σήμερα, δεν βρέθηκε κανένα θετικό δείγμα.

Μεταξύ των 1.820 δειγμάτων βρίσκονται και 180 βουλευτές οι οποίοι έκαναν το τεστ και βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Ο πρόεδρος της Βουλής, με αφορμή τα αρνητικά δείγματα των τεστ στο κοινοβούλιο, σημείωσε πως «βουλευτές, υπάλληλοι και κοινοβουλευτικοί συντάκτες, που εργάζονται στη Βουλή, υπήρξαμε στις διακοπές μας προσεκτικοί, αλλά και τυχεροί».

Νωρίτερα, ύστερα από τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση που τέθηκαν σε κατ' οίκον καραντίνα, καθώς αμφότεροι συναντήθηκαν με επενδυτή από το εξωτερικό που ήταν θετικός στον κορονοϊό, σε καραντίνα μπήκε κι ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός.

τεστΚορονοϊόςΒουλή