Πολιτική|05.09.2020 20:27

Κορονοϊός: Αρνητικά τα τεστ που υποβλήθηκαν Γεωργιάδης, Παπαθανάσης, Πλακιωτάκης

Newsroom

Αρνητικά είναι τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», έγραψε στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης.

T

«Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές» έγραψε στο Twitter ο κ. Παπαθανάσης.

T

Σημειώνεται ότι ο κ. Πλακιωτάκης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

«Σήμερα υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορονοϊό COVID-19 το οποίο βγήκε αρνητικό. Θα παραμείνω στο σπίτι μου σε προληπτική καραντίνα μέχρι το επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας» σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παπαθανάσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, τέθηκαν σε καραντίνα καθώς ενημερώθηκαν ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν στις 2 Σεπτεμβρίου με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Παπαθανάσης, μάλιστα, μίλησε στο Open TV και αποκάλυψε ότι ο επενδυτής ήταν από το Ισραήλ και συναντήθηκε με μέλη της κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. 

ΚορονοϊόςΆδωνις ΓεωργιάδηςΓιάννης ΠλακιωτάκηςΝίκος Παπαθανάσης