Πολιτική|08.09.2020 15:47

Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ Πλακιωτάκη-Γεωργιάδη: Επιστρέφουν στα υπουργεία τους

Newsroom

Αρνητικά βγήκαν και τα δεύτερα τεστ για κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα, Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, οι κύριοι Πλακιωτάκης και Γεωργιάδης, επιστρέφουν στα καθήκοντά τους.

T

Είχαν προηγηθεί τα αρνητικά τεστ κορονοϊού την Τετάρτη, στα οποία υποβλήθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», έγραψε στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παπαθανάσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, τέθηκαν σε καραντίνα καθώς ενημερώθηκαν ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν στις 2 Σεπτεμβρίου με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Παπαθανάσης, μάλιστα, μίλησε στο Open TV και αποκάλυψε ότι ο επενδυτής ήταν από το Ισραήλ και συναντήθηκε με μέλη της κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. 

ΚορονοϊόςτεστΕΟΔΥΝίκος ΠαπαθανάσηςΓιάννης ΠλακιωτάκηςΆδωνις Γεωργιάδης