Πολιτική|09.09.2020 08:00

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «πρωινός καφές» έδειξε αλλαγές στις αρμοδιότητες των τομεαρχών

Newsroom

Για μεγάλες αλλαγές στις αρμοδιότητες των τομεαρχών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προϊδέασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή συνεδρίαση του «πρωινού καφέ» στην Κουμουνδούρου με αντικείμενο τις επικείμενες μετακινήσεις ή αντικαταστάσεις στους επιμέρους τομείς.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ενδεχομένως το απόγευμα κι αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα αξιολογήσει προηγουμένως και τις απόψεις/προτάσεις που υπέβαλαν τα στελέχη που συμμετέχουν στο όργανο προκειμένου να «κλειδώσει» τις επιλογές του.

Από την χθεσινή συζήτηση στον «πρωινό καφέ» έγινε αντιληπτό ότι  ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να κάνει πολλές αλλαγές και να ανακατέψει την τράπουλα  στις χρεώσεις των τομεαρχών της κοινοβουλευτικής ομάδας, αναθέτοντας στους περισσότερους νέα καθήκοντα. Κατά τις πληροφορίες, προτίθεται να διατηρήσει αμετακίνητους μόνο δύο τρεις τομεάρχες βάση συγκεκριμένου σκεπτικού.

Η συνεδρίαση του οργάνου ολοκληρώθηκε την νύχτα και δεν υπήρξαν διαρροές για όσα συζητήθηκαν καθώς τα μέλη του οργάνου δεσμεύτηκαν για την τήρηση του απόρρητου της συζήτησης και των προτάσεων που έγιναν από όλες τις πλευρές.

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική ΣυμμαχίαΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας