Πολιτική|28.12.2018 16:13

«Αδειάζει» Σγουρίδη ο Καμμένος για τα περί «θερμού επεισοδίου»

Newsroom

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο twitter, αδειάζοντας ουσιαστικά τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη.

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Σγουρίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός θερμού επεισοδίου, το οποίο μπορεί να καθυστερήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

T

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας». 

«Οι δηλώσεις Σγουρίδη για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, σε συνδυασμό μάλιστα με την τύχη της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αδιανόητες», είχε δηλώσει νωρίτερα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε: «Όπως αδιανόητο και επικίνδυνο είναι ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν τις καταδίκασαν αμέσως αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».

ΑΝΕΛΠαναγιώτης ΣγουρίδηςΠάνος Καμμένος