Πολιτική|02.11.2020 22:31

Πολάκης: Έψαχνε για μπουλτόζες στο Ελληνικό - Η απάντηση Γεωργιάδη

Newsroom

«Μας έφαγε η σκόνη» ανέφερε σε σχόλιό του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, και ενώ λίγο πριν είχε κάνει... αυτοψία στο Ελληνικό. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας πέρασε την κόντρα του με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε…άλλο επίπεδο, καθώς έκανε λόγο για έργα που όπως υποστήριξε «δεν προχωράνε».

«ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ...2/11/2020. Περνάς από την παραλιακή ,βλέπεις τις τέντες και τις ταμπέλες και λες κάτι γίνεται!! (Φωτό 1). Μπαίνεις λίγο και να η κατάσταση!!! Μας έφαγε η σκόνη .ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και καλημέρα !!», έγραψε αρχικά ο κ. Πολάκης.

Ακολούθως επανήλθε με νέα ανάρτηση γράφοντας πως «"το «εργοτάξιο" του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ μπουλντοζιερη,που θα ξεκίναγε σε δέκα μέρες τον Ιούλιο του 2019 που γίναν κυβέρνηση, όπως είναι σήμερα 2/11/2020 μετά από 16 μήνες!!! Ο ορισμός του ξεφτιλισματος των Μωυσυδων, των πωλητών νανογιλέκων που γίναν υπουργοί και των ΠΕΤΣΟταισμενων ΜΜΕ που ξεκοκαλίζουν τα λεφτά του "μαξιλαριού"...».

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης δεν ξέρει να διαβάζει ούτε ένα ΦΕΚ

Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter υποστήριξε ότι το ΦΕΚ για τα έργα προβλέπει τη διάλυση του εργοταξίου για τις κατεδαφίσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

«Ο κ. Πολάκης, ο οποίος υπήρξε Αν. Υπουργός επί 5 έτη, δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει ούτε ένα ΦΕΚ. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2654/30.06.2020 το εργοτάξιο για τις κατεδαφίσεις θα έχει διαλυθεί και ολοκληρώσει, έως το αργότερο τις 31/10. Πήγε σήμερα 02 Νοε και ψάχνει τις μπουλντόζες..» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

T
Άδωνις ΓεωργιάδηςΠαύλος ΠολάκηςΕλληνικό