Πολιτική|06.11.2020 18:04
Πέτσας: Προέβλεψε μείωση κρουσμάτων κορονοϊού
NewsroomΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προέβλεψε ότι τα σημερινά κρούσματα κορονοϊού δεν θα ξεπεράσουν το χθεσινό ρεκόρ των 2917 κρουσμάτων.
Μιλώντας στο Mega, o κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι με βάση τα σημερινά στοιχεία ο ΕΟΔΥ δε θα ανακοινώσει περισσότερα κρούσματα από χθες (5/11). Θυμίζουμε ότι χθες ανακοινώθηκε ο αριθμός ρεκόρ των 2917 κρουσμάτων.
«Είναι θετικό ότι σήμερα δεν έχουμε μία εκθετική αύξηση των κρουσμάτων με βάση τα στοιχεία που έχουμε χέρια μας και φαίνεται να υπάρχει μία σταθεροποίηση. Τα κρούσματα θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα και μάλλον χαμηλότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες