Κορονοϊός: Στη διάθεση του ΕΣΥ εθελοντικά και ο γιατρός - βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας
Σοφία ΣπίγγουΕνας ακόμα βουλευτής έθεσε εαυτόν διαθέσιμο στην «μάχη» κατά του κορονοϊού. Μετά τους βουλευτές της ΝΔ τον Χρήστο Κέλλα και τον Κωνσταντίνο Μπλούχο και έναν του ΚΚΕ, τον πνευμονολόγο Γιώργο Λαμπρούλη και ο Βασίλης Γιόγιακας, βουλευτής της ΝΔ στη Θεσπρωτία, δήλωσε ότι τίθεται στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Αναλυτικά είπε: «Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και τίθεμαι ως καρδιολόγος στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της 6ης Υ.ΠΕ. εθελοντικά και χωρίς αποζημίωση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη στήριξη των ασθενών και των επαγγελματιών του Ε.Σ.Υ., που έχουν υπερβάλει εαυτούς. Τώρα, την ώρα της πιο μεγάλης μάχης που δοκιμάζει τις αντοχές τους στα όρια, μάς χρειάζονται περισσότερο παρά ποτέ».
Διαβάστε εδώ τι δήλωσαν στο ethnos.gr, οι πρώτοι βουλευτές που πήραν την πρωτοβουλία να ξαναφορέσουν τις ιατρικές τους ποδιές.
- Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» του δημογραφικού στον Έβρο - Άνω των 65 ετών εννέα στους δέκα κατοίκους
- Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει σε ιατρικές βεβαιώσεις, ΚΕΠ και έκδοση αδειών
- Νέες αφίξεις στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια: Τα γνωστά ονόματα, οι εκπλήξεις και ο γρίφος με το Επικρατείας
- «Βαρόμετρο» για την κυβέρνηση οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους - Η μάχη για τον ΙΣΑ