Πολιτική|02.01.2019 21:38

Σαμαράς για Novartis: Όλοι καταλαβαίνουν τη χειρότερη σκευωρία

Newsroom

Για σκευωρία συκοφαντίας έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για την υπόθεση Novartis, μετά και τα όσα αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας, Νίκος Μανιαδάκης για τις πιέσεις που δεχόταν να ενοχοποιήσει τόσο εκείνον, όσο και τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Στουρνάρα.

«Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως. Είχα πει ότι θα τους πάω ως το τέλος. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο κ.Σαμαράς.

T

Σε καταγγελίες εναντίον των δικαστικών Αρχών που χειρίζονται την υπόθεση της Novartis και λαμβάνουν καταθέσεις από τους μάρτυρες υπέρ του Δημοσίου προβαίνει με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και στο protothema.gr ο αναπληρωτής κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Νίκος Μανιαδάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για παθητική δωροδοκία.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Οι Αρχές ήρθαν στο σπίτι μου. Πήραν τον υπολογιστή μου, τα προσωπικά μου αντικείμενα. Μόνος μου, εθελοντικά, άνοιξα τους προσωπικούς μου λογαριασμούς. Είμαι σύμβουλος σε πάρα πολλές επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Είχα διεθνή δραστηριότητα». Παράλληλα, ανέφερε ότι του ζητήθηκε να πει ότι πήραν χρήματα τρία πολιτικά πρόσωπα.

Νίκος ΜανιαδάκηςΑντώνης ΣαμαράςNovartis