Πολιτική|03.01.2019 10:27

Καμμένος σε Τσαβούσογλου: «Δεν σας φοβάται κανείς πια...»

Newsroom

Με μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε στον Τσαβούσογλου λέγοντας: «κ.Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια», ήταν η απάντηση του Π. Καμμένου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο Τσαβούσογλου, στην ομιλία του στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και της Στρατοχωροφυλακής δήλωσε ότι: «Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα «κακομαθημένο παιδί». Έτσι λένε τον Υπουργό Άμυνας τους. Τον αποκαλούν και λένε «έχουμε ένα κακομαθημένο παιδί». Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί για να να μην προκληθει κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε. Αυτή στην πραγματικότητα είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση».

Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε επίσης πως «δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».

Μεβλούτ ΤσαβούσογλουΑιγαίοΠάνος Καμμένος