Πολιτική|04.01.2019 10:30

Γιώργος Ορφανός: «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον, θέλουμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Newsroom

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, μίλησε στο Open TV και αναφερόμενος στην κακοκαιρία που πλήττει την χώρα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κατάσταση δεν θα ξεφύγει από τον έλεγχο των αρχών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κούρσα για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης, την οποία και διεκδικεί με τον συνδυασμό του.

Χαρακτήρισε ευλογία τις πολλές υποψηφιότητες για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, καθώς ο καθένας που θέλει να βοηθήσει την πόλη είναι καλοδεχούμενος, όπως τόνισε, «καθώς χρειάζονται ιδιαίτερες συνεργασίες».

Αναφερόμενος στο μήνυμα της νέας χρονιάς, είπε ότι αυτό που «πρέπει να σκεφτούμε, είναι το τι χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια, τι είναι εκείνο το οποίο μας λείπει και τι διεκδικούμε. Και διεκδικούμε μια πόλη πιο καθαρή, πιο εξωστρεφή, να αγκαλιάζει την περιφέρεια, να διεκδικεί πράγματα για τους πολίτες της. Υπάρχουν πολλοί ικανοί στην πόλη αυτή, και το πιστεύω κι αυτό που λέει το σύνθημα, ότι η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον, έχει τεράστιες δυνατότητες, θα τις ξεδιπλώσει βήμα βήμα. Υπάρχουν κι άλλοι φορείς που θα πρέπει να μπουν σ’ αυτή τη μάχη. Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο και τον δικαιούμαστε και τον αξίζουμε και μπορούμε να τον πετύχουμε».

«Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» είναι το όνομα της παράταξης του Γιώργου Ορφανού, το πρόγραμμα της οποίας παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες σε εκδήλωση που διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης 

δήμος ΘεσσαλονίκηςΘεσσαλονίκηΓιώργος Ορφανός