Πολιτική|19.12.2020 21:19

Άδωνις Γεωργιάδης: Ψώνισε κοστούμι με click away και τα βρήκε όλα «απλά και εύκολα»

Newsroom

Με μέθοδο click away πραγματοποίησε τις αγορές του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.  Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Twitter, ήθελε να δει στην πράξη το πώς γίνονται οι αγορές με τη μέθοδο click away ενώ ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες.

«Για να δω πώς λειτουργεί η «παράδοση εκτός (click away)» έκανα ο ίδιος την διαδικασία και μάλιστα για να αγοράσω, κάτι δύσκολο, ένα κοστούμι από το κατάστημα που ψωνίζω. Έκανα την παραγγελία μου, μου έστειλαν μήνυμα, πήγα στην ώρα μου, πλήρωσα με την κάρτα μου. Όλα απλά και εύκολα», έγραψε στο Twitter ο υπουργός.

Μάλιστα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το μέτρο της «παραδόσεως εκτός», αλλιώς click away στο λιανεμπόριο, θα αποδειχθεί λειτουργικό για την αγορά. 

Ο υπουργός σημείωσε: «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ένα μήνα την αποδοχή της "παραδόσεως εκτός". Σε 4 μέρες και ενώ το σοκ από το κλείσιμο της λιανικής στις γιορτές ήταν φρέσκο, το μέτρο είχε 34% θετικών απόψεων έναντι 63% αρνητικών. Είμαι βέβαιος ότι στην επόμενη μέτρηση θα είναι ψηλότερα. Πάει καλά».

T

Κορονοϊόςclick awayΆδωνις Γεωργιάδης