Χριστούγεννα: Διαδικτυακά κάλαντα στον Μητσοτάκη - Bella Ciao άκουσε ο Τσίπρας
NewsroomΜέσω του Διαδικτύου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ο Ελληνας πρωθυπουργός άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα για τα Χριστούγεννα από όλη την Ελλάδα μέσω ίντερνετ.
Πιο συγκεκριμένα, έψαλαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη επισκέφτηκε την Κιβωτό του Κόσμου. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε από την παιδική χορωδία πέρα από τα παραδοσιακά κάλαντα και το «Bella Ciao». Ο κ. Τσίπρας εξήγησε στα παιδιά τους στίχους του τραγουδιού χαρακτηρίζοντας «ωραία έκπληξη» την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού.
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε αρχαίο μαρμάρινο αντικείμενο που «μαρτυρά» τις πρώιμες χριστιανικές βαπτίσεις
- Αδιανόητο γκολ απ' τον Γιαννιώτη στην Τουρκία - Σκόραρε απ' τα 90 μέτρα ο Έλληνας γκολκίπερ!
- Πειραιάς: Παρασύρθηκε ανήλικος από αστικό λεωφορείο - Στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος
- Οι διάλογοι-φωτιά στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Θα στον φτιάξω, αλλά να του πεις να μη γυρίζει και κοκορεύεται στα καφενεία»