Πολιτική|07.01.2019 21:37
ΑΝΕΛ: Όχι σε συνάντηση Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα
NewsroomΤην απάντησή του στα σενάρια για επικείμενη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό πριν από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, δίνει μέσω συνεργατών του ο Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ, «ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Από προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εμφανή ανησυχία γιατί οι πρωτοβουλίες Καμμένου επανακαθορίζουν τους χρόνους και οδηγούν σε αναζήτηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ για συζήτηση από κοντά».
Και οι ίδιοι συνεργάτες τονίζουν: «Ενδεχόμενο (σσ δηλαδή συζήτησης από κοντά) έχει αρνηθεί τις προηγούμενες μέρες».
Διαβάστε ακόμη
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020