ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 τα Σαββατοκύριακα
NewsroomΩς «μέτρο παρωδία» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα και ζητεί από την την κυβέρνηση να το πάρει πίσω.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Για τρίτη εβδομάδα η κυβέρνηση επιμένει στο μέτρο - παρωδία της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα.
Αποδεδειγμένα πλέον πρόκειται για ένα μέτρο που όχι μόνο δεν βοηθάει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά αντίθετα επιβαρύνει περισσότερο τους πολίτες που αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν στα σούπερ μάρκετ σε περιορισμένο ωράριο, με αποτέλεσμα ατέλειωτες ουρές στα πεζοδρόμια.
Η κυβέρνηση προκειμένου να μην αναγνωρίσει το λάθος της παίζει με τα νεύρα και την υγεία των πολιτών, αδιαφορώντας πλήρως για την καθημερινότητά τους.
Καλούμε την κυβέρνηση για μια ακόμη φορά να πάρει πίσω το μέτρο και να προσγειωθεί επιτέλους στην πραγματικότητα».
- Υποκλοπές: Θρίλερ με τον αριθμό των ψήφων για Εξεταστική, την Παρασκευή η συζήτηση - Για «προαναγγελθείσα θεσμική εκτροπή» μιλά το ΠΑΣΟΚ
- Συναγερμός στη Λιθουανία για πιθανή επίθεση από drones - Σε καταφύγια πρόεδρος και πρωθυπουργός
- Οδηγός έριξε σε λίμνη το νέο του Tesla για να δει αν ο Μασκ είχε δίκιο κι αυτό δεν πήγε καθόλου καλά...
- Η Google αλλάζει τον τρόπο αναζήτησης μετά από 25 χρόνια - Τα νέα AI εργαλεία