Μπαρτσίν Γινάντς στο OPEN: Ο Ερντογάν δεν θέλει να υποχωρήσει στα ελληνοτουρκικά
NewsroomΓια τη στάση του Ερντογάν και τη στόχευσή του έναντι της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Αμερικής μιλά στο OPEN η Τουρκάλα δημοσιογράφος Μπαρτζίν Γινάντς.
«Ο Ερντογάν δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δείξει αδυναμία στα ελληνοτουρκικά, λόγω των πιέσεων που δέχεται από την Ευρώπη», αναφέρει η γνωστή Τουρκάλα δημοσιογράφος, Μπαρτσίν Γινάντς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «υπάρχει ένα διπλό μήνυμα στη στάση Ερντογάν. Από τη μια πλευρά, λέει ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί, αλλά από την άλλη δεν εννοεί ότι θα είναι και έτοιμος να συμβιβαστεί».
Σε ό, τι αφορά την ένταση με τις ΗΠΑ, η Μπαρτσίν Γινάντς τονίζει ότι «η Αμερική συνεχίζει να βλέπει την Τουρκία σαν μια σημαντική περιφερειακή δύναμη, αλλά η Άγκυρα δεν θα έπρεπε να νομίζει ότι είναι απαραίτητη για την Ουάσιγκτον».
Διαβάστε επίσης: Τσαβούσογλου: Μπορούμε να τα βρούμε με την Αίγυπτο
- Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση