Πολιτική|10.03.2021 10:47

Άκης Σκέρτσος: Η αντιπολίτευση φταίει για τη διασπορά του κορονοϊού

Newsroom

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, μίλησε στο Open TV, για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου αστυνομικού από ομάδα χούλιγκαν, λέγοντας πως δεν πρέπει σε αυτή τη συγκυρία να διχαστούμε ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός σε ό,τι αφορά τις ευθύνες της αντιπολίτευσης και ειδικά του Αλέξη Τσίπρα, όπως είπε, για τη διασπορά του κορονοϊού.

«Διαχειριζόμαστε εδώ και έναν χρόνο μία δύσκολη κατάσταση και μας έχει φέρει όλους στα όριά μας. Οι πολίτες αισθάνονται εγκλωβισμένοι, όμως έχουμε καταφέρει και να σώσουμε ζωές και χαμηλότερη ύφεση. Καταλαβαίνω ότι όλοι αισθάνονται πίεση. Αλλά θέλει λίγη υπομονή ακόμα. Δεν πρέπει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να διχαστούμε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον βλέπουμε την αντιπολίτευση να υποστηρίζει μία ήπια αλλά βία».

«Δεν βλέπουμε ο κ. Τσίπρας να δίνει το μήνυμα ότι πρέπει οι πολίτες να κρατήσουν τα μέτρα, όταν ένα κόμμα δίνει το μήνυμα "βγείτε στους δρόμους, από τον αρχηγό μέχρι στελέχη. Στις 10 Φεβρουαρίου ο κ. Τσίπρας είπε σε συνέντευξή του ότι αναλαμβάνει το ρίσκο να γίνουν διαδηλώσεις. Τότε ήταν 1.496 τα κρούσματα, χθες ήταν 3.215. Ξέρουμε πολύ καλά τι επίδραση έχουν οι διαδηλώσεις στη διάδοση και την ευθύνη την φέρει ακέραια η αντιπολίτευση», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος. 

Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» Μαξίμου - ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό αστυνομικού

Νέα ΣμύρνηΝέα ΔημοκρατίαΆκης Σκέρτσος