Δένδιας για την 25η Μαρτίου: Τιμούμε τους ήρωες του 1821
NewsroomΤιμούμε το 2821 «με σεβασμό στην ιστορία, υπερηφάνεια για όσα έχουμε καταφέρει και πίστη στο μέλλον», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter. Στην ιστοστελίδα του υπουργείου Εξωτερικών, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις εορτασμών σε όλο τον κόσμο. Αντίστοιχο μήνυμα έστειλε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
«Η Ελλάδα σήμερα τιμά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, με σεβασμό στην ιστορία, υπερηφάνεια για όσα έχουμε καταφέρει και πίστη στο μέλλον», τονίζει το ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του. «Το ΥΠΕΞ γιορτάζει τη σημερινή ιστορική επέτειο με τον Ελληνισμό της Ομογένειας και με τους φίλους και εταίρους μας σε όλο τον κόσμο».
Διαβάστε επίσης: «Χρόνια πολλά Ελλάδα» - Η ευχή Σαρλ Μισέλ για την 25η Μαρτίου 1821
Διαβάστε επίσης: 25η Μαρτίου 1821: Ηχηρό μήνυμα Μπάιντεν για τα 200 χρόνια με ύμνους για Ελλάδα και ομογένεια
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια