Πολιτική|03.05.2021 12:25
Δένδιας: Χρόνια πολλά σε Ελληνικό Στρατό και Πεζικό - Προστάτης τους ο Αγιος Γεώργιος
NewsroomΜήνυμα για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος είναι πολιούχος του Ελληνικού Στρατού και του Πεζικού ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
«Χρόνια πολλά στη Γεωργία και τον Γιώργο, που εορτάζουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή! Χρόνια πολλά επίσης στον Ελληνικό Στρατό και το Πεζικό, προστάτης των οποίων είναι ο Άγιος Γεώργιος», ανέφερε ο κ. Δένδιας. «Ίσως δεν το ξέρετε, Γιώργος είναι το δεύτερό μου όνομα, είναι το όνομα της μάνας μου. Είναι ένας άγιος ο οποίος υπήρχε πάντοτε μέσα στο σπίτι μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.
Διαβάστε ακόμη
- «Μην ψάχνετε μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρωγμές - Ενωμένοι θα κερδίσουμε»: Η συνέντευξη Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η ώρα της απολογίας για τους γιατρούς - Σε τι θα κληθούν να απαντήσουν και τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
- «20 χρόνια Μέτρημα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο ethnos.gr: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο»
- Αλέξανδρε, σ'ευχαριστούμε: 20.000 άνθρωποι, ένας «εξωγήινος» Τσουβέλας και μια βραδιά που πέρασε στην Ιστορία