Πολιτική|11.05.2021 09:44
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης για τα εγκαίνια τερματικού σταθμού του αεροδρομίου Μακεδονία
NewsroomΝέα επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου τερματικού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μαΐου.
Το νέο κτήριο καλύπτει 34.000 τ.μ., το οποίο, μαζί με τα 24.000 τ.μ. του παλιού τερματικού, μπορεί να εξυπηρετεί 10 εκατ. επιβάτες.
Μαζί με τα άλλα έργα ανάπλασης στο αεροδρόμιο Μακεδονία, η επένδυση της Fraport, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2020, έφτασε στα 100 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 24 Απριλίου όπου επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παπανικολάου.
Διαβάστε ακόμη
- Βρέθηκε το πτώμα της Σταυρούλας: Ομολόγησε ο 43χρονος ενοικιαστής της - Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες
- Σε τεντωμένο σχοινί οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στην Ελβετία: Τα δύο «αγκάθια» και ο φόβος για το Ισραήλ
- Ημισκούμπρια: Ο... απόλυτος Greek Lover - Η πρόταση γάμου μέσα στη «λαοθάλασσα» του Release Athens
- Dua Lipa: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της – Το νυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις